A Collection Boutique

H A Collection Boutique γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2006. Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καυκάσου 55. Το Σεπτέμβριο του 2019 σας παρουσιάζουμε το online κατάστημα της εταιρίας μας. Στηριζόμενοι στην αγάπη και το πάθος μας για την μόδα, το eshop μας απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα γούστα.

Για κάθε περίσταση

Με βασικό άξονα έμπνευσης την πίστη στην θηλυκότητα κάνουμε προτάσεις με μοναδικά γυναικεία ρούχα για εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κάθε περίσταση. Βασική αρχή μας είναι η προσωπική επιλογή των ρούχων με σκοπό να φέρει απ' ευθείας τις τελευταίες τάσεις κοντά σας. Στην A Collection Boutique θα βρείτε πολλά επώνυμα brands και ελληνικές εταιρείες όπως: Access Fashion, Figaro Fashio, Coelia , Clic Jewels, Envie Shoes, Uncanny-World και πολλές ακόμη.

Με Ελληνικά προϊόντα

Υποστηρίζουμε και προωθούμε τους Έλληνες σχεδιαστές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στο οποίο θα βρείτε πολλά ελληνικά ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ. Επιπλέον, σας προσφέρουμε στυλιστικές προτάσεις - συμβουλές και σας βοηθάμε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της μόδας. Η οικογένεια της A Collection Boutique

Επισκεφτείτε μας